Wouter Muller Makelaar-taxateur o.g.

Ik ben vanaf 1998 werkzaam in de makelaardij en beschik over een brede opleiding en ervaring binnen meerdere disciplines van het vastgoed als o.a. bedrijfsmatig vastgoed en woningen. Voorgaande bedrijven waar ik werkzaam ben geweest zijn onder andere Boelens Jorritsma Makelaars in Assen en Groningen, Hofbeek Bedrijfsmakelaardij, Silverbeek Woningmakelaardij te Groningen. Vanuit onze vestiging in Groningen in het Rijksmonumentale pand aan de Ubbo Emmiussingel 19 ben ik werkzaam en verantwoordelijk voor de Boekenrode vestiging in Groningen.

Tom Rotensen Kandidaat makelaar-taxateur o.g.

Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij en heb in 2013 de Master Vastgoedkunde afgerond. Deze kennis vul ik iedere dag weer aan met de ervaringen in het werkveld. Hiermee beschik ik over de juiste kwaliteiten om u van dienst te zijn! Als enthousiaste jonge vastgoedadviseur op onze vestiging in Groningen zie ik het als een leuke uitdaging om mensen bij elkaar te brengen. Klantgerichtheid staat voor mij daarbij op nummer één!

Nol Goulmy Makelaar-taxateur o.g.

Na het afronden van studie Makelaardij en Onroerend Goed in 1996 aan de HEAO in Groningen ben ik altijd werkzaam geweest binnen de vastgoedsector. Niet alleen als makelaar maar ook in dienst van een initiator van vastgoedbeleggingsfondsen. Sinds mei 2011 ben ik als bedrijfsmakelaar zelfstandig ondernemer en verantwoordelijk voor de Boekenrode vestiging in Assen. Ik richt mij uitsluitend op bedrijfsmatig onroerend goed. Behalve het tot stand brengen van een verkoop- of verhuurtransactie is taxeren een belangrijk onderdeel van mijn werk. Voor zeer uiteenlopende doeleinden breng ik taxatierapporten uit. De dynamiek van het werk en de grote verscheidenheid van mijn opdrachtgevers zorgen ervoor dat ik mijn vak dagelijks met plezier uitvoer.

Gerwin de Roo Kandidaat makelaar-taxateur o.g.

In juli 2015 heb ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Tijdens mijn studie ben ik onder meer werkzaam geweest bij een bedrijfsmakelaardij en een vastgoedbeheerder/-belegger. Sinds augustus 2015 maak ik onderdeel uit van ons enthousiaste team in Assen. De klant staat bij mij te allen tijde centraal en ik ben dan ook pas tevreden wanneer de klant tevreden is.

Janien Goulmy Office manager o.g.

Sinds maart 2014 ben ik werkzaam als office manager vanuit de Boekenrode vestiging in Assen. De variatie in werkzaamheden zoals het organiseren van de administratie en het opzetten van commerciële activiteiten zijn mij op het lijf geschreven. Na mij studie Facilitaire Dienstverlening ben ik werkzaam geweest voor  commerciële, dienstverlenende bedrijven. Hierbij stond de klant centraal! In mijn huidige baan heb ik van deze werkervaring veel profijt. Het werken in een klein en hecht team en het contact met de klant ervaar ik als erg plezierig. Om mijn kennis in de makelaardij te verbreden volg ik op dit moment de opleiding  Assistent Makelaar van de NVM Som