Hoofdfoto

Hoogeveen - Hoofdstraat 79-83

Hoofdbestemming
belegging
Perceeloppervlakte circa
453 m2
Prijs
€ 1.275.000,-

Twee verhuurde winkelunits + 3 wooneenheden

Huurstroom: € 99.541,55 per jaar

Beleggingsobject gelegen op A1-locatie in het centrum van Hoogeveen.

Geheel verhuurd: Twee winkelunits met de daarboven gelegen verhuurde woningen.

Hoofdstraat 79: Trekpleister ca. 215 m² v.v.o. Huurder sinds april 1991.
Hoofdstraat 81-83: De Koffiepot ca. 212 m² v.v.o. Deze huurder is hier gevestigd vanaf december 2016.

Boven de winkels bevinden zich twee woningen welke worden gehuurd door particuliere bewoners. De bewoners huren resp. vanaf 2009 en 2016. De derde woning bevindt zich boven De Koffiepot en wordt door De Koffiepot onderverhuurd aan een particuliere bewoner.
De woning boven De Trekpleister is ca. 160 m² groot verdeeld over twee bouwlagen. Deze woning beschikt over een zeer riant dakterras van ca. 130 m² De huuropbrengst is € 886,72 per maand.
De woningen boven de Koffiepot zijn naar schatting ca. 90 m² groot. Één van de woningen wordt door De Koffiepot onderverhuurd. De andere bovenwoning is verhuurd voor € 426,- per maand.

Gelegen op A1-locatie in het centrum van Hoogeveen. Nabij diverse winkelketen als:
Op = Op Voordeelshop;
Ziengs schoenen;
WE Fashion Store;
Hunkemöller

En vele andere grote- en lokale namen.

Bereikbaarheid per auto
Het object is per auto goed te bereiken. In de omgeving bevinden zich diverse parkeermogelijkheden.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Op slechts één minuut loopafstand bevindt zich een bushalte. De bereikbaarheid van station Hoogeveen naar het object is uitstekend met een reistijd van slechts zeven minuten.

Verkoop voorwaarden:
Het object wordt verkocht in de huidige staat. Koper is door verkoper, dan wel makelaar van verkoper, in de gelegenheid gesteld, alvorens tot aankoop over te gaan, alle vormen van onderzoek en recherche uit te laten voeren naar de onroerende zaak, perceel, bestemming en eventuele huurders waaronder o.a. een bouwkundig onderzoek, specialistisch onderzoek, onderzoek naar bestemming en gebruik, gemeente, milieu en/of bodemverontreiniging, betalingsmoraliteit huurders en al wat meer zij betrekking hebbende op het object en in belang van de koper.

Bij de gemeente of het kadaster kunt u terecht voor allerlei informatie als mogelijkheden tot (ver)bouw, bestemmingsplan, zakelijke rechten of plichten, erfdienstbaarheden, verontreiniging, gemeentelijke voorwaarden etc. voor zover deze niet bekend gemaakt zijn.

Eigenaar/ verkoper verlangt een waarborgsom/ bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom uiterlijk 4 weken na ondertekening van de koopovereenkomst. De koop is pas definitief na ondertekening koopovereenkomst beide partijen.

Makelaar verkoper stelt een koopovereenkomst op waarin onder andere, doch niet uitsluitend, onderstaande bepalingen worden opgenomen. Deze en overige informatie geldt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door opdrachtgever/eigenaar. Aan de inhoud van deze informatie en bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend.

Kaart

Street View