Hoofdfoto

Groningen - Zuiderpark 26

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Perceeloppervlakte circa
0 m2
Oppervlakte kantoorruimte circa
100 m2
Beschikbaar vanaf circa
0
Prijs
€ 800,-
Huur conditie
per maand

== KARAKTERISTIEKE KANTOORVILLA AAN HET ZUIDERPARK == UNIEKE MOGELIJKHEID OM UNIEKE KANTOORRUIMTE TE HUREN IN EEN ZEER REPRESENTATIEF PAND == RIJKSMONUMENT UIT 1881, VOLLEDIG GERENOVEERD IN 2008 == HOOGWAARDIG OPLEVERINGSNIVEAU == THANS NOG CA. 100 M² BESCHIKBAAR OP DE 2E ETAGE MET EIGEN PANTRY ==

Zuiderpark 26, 9724 AJ te Groningen

Deze karakteristieke kantoorvilla met monumentale allure is gelegen aan het Zuiderpark, op loopafstand van het Centraal Station. Thans is nog circa 100 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur, welke de allerlaatste ruimte betreft.

De kantoorvilla is gebouwd in een neoclassicistische stijl. Het interieur verkeert grotendeels in oorspronkelijke staat. Kenmerkend voor de bouwstijl, die gedurende de tweede helft van de negentiende eeuw populair was, is een klassieke maatvoering, aangevuld met rijke decoraties uit de tijd van de barok. Deze vormen zien we duidelijk terug in de kantoorvilla.

Thans is hier nog de zolderverdieping beschikbaar. Dit betreft een speelse vierkante ruimte, alwaar u werkplekken aan de zijkant kunt creëren. De kern biedt plaats voor een vergadertafel.

Deze etage beschikt over een eigen keukenvoorziening met warm/koud water, een airco-installatie en dakramen voor daglichttoetreding. De ruimte wordt opgeleverd met vloerbedekking (tegels), eigen cv-installatie, airco, stellingkasten met verlichting en radiatoren. De thans aanwezige bureaus blijven achter. Het thans aanwezige alarm is ter overname van vertrekkend huurder.

Beschikbaar per 1 juli 2018.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen op een uitstekende en representatieve locatie, aan de rand van het centrum, op steenworp afstand van het Centraal Station. Deze monumentale villa is een waar visitekaartje voor uw bedrijf en uw klanten!

BEREIKBAARHEID:
Het pand ligt op slechts 3 autominuten van het Julianaplein en is daarmee zeer goed bereikbaar vanaf zowel de A7 als wel de A28. Het pand bevindt zich op steenworp afstand van het Centraal Station en is daardoor goed bereikbaar vanuit alle richtingen.

PARKEREN:
Parkeerplaatsen zijn beschikbaar op eigen terrein. Informeert u naar het actueel aantal beschikbare plaatsen. Parkeerplaatsen zijn te huur voor € 60,- per maand, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:

– Bestaande databekabeling vertrekkend huurder en ledige patchkast;
– Stellingkasten met geïntegreerde verlichting;
– Bureaus en centrale vergadertafel (zonder stoelen);
– Airco-installatie;
– Eigen CV-installatie en eigen thermostaat;
– Vloerbedekking, tegels;
– Pantry ombouw met spoelbak met warm/koud water;
– Medegebruik gerenoveerde toiletgroepen 1e verdieping;
– Alarminstallatie, indien nog aanwezig, eventueel ter overname van vertrekkend huurder.

HUURPERIODE:
De huurperiode en aansluitende verlengingsperioden zijn in overleg nader te bepalen.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn voor het einde van een huurperiode is in overleg nader te bepalen.

HUURPRIJS:
Huurprijs bedraagt € 800,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN:
Voorschotbedrag servicekosten bedraagt € 150,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BETAALTERMIJN:
De huur, servicekosten en BTW dienen per maand, bij vooruitbetaling te worden voldaan.

ZEKERHEIDSTELLING:
Waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur, servicekosten en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en www.bestemmingsplannen.groningen.nl

Daarnaast behoudt verhuurder zich het recht voor te oordelen of het beoogde gebruik passend is bij het object en haar gebruikers.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle huishoudens afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Dienstverleners in Bedrijfshuisvesting!
Vestigingen in: Groningen – Assen

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw adviseurs in bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

Disclaimer: Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/ eigenaar.

Kaart

Street View